Mama zu angkat puki


15-Jan-2017 19:49

Mukanya aku lihat memerah menahan nafsu berahi yang melonjak dengan tiba-tiba maklumlah dapat batang muda, dia dah klimak dua kali dan meminta aku main terus sampai dia klimak sekali lagi.Aku mendudukkan mak ungku sambil batangku masuk dari bawah kemudian mak ungku naik ke atas agak berat juga mak mertua aku ni tapi biarlah kemudian aku pulak di atas.Aku dapat surat untuk berkursus selama tiga minggu jadi aku beritahu Tee tolong tengokkan el dan Pesan pada Mak Ungku kalau ada masa jengoklah el.Selepas seminggu berkursus aku dah tahan, ngelasor kata orang jadi akupun balik (kebetulan hari tu ada cuti umum) tapi aku terus ke rumah El sebab Tee aku kira mesti kat office.So bila dia di rumah aku selalunya Tee juga akan datang belajar masak dengannya, tapi yang cepat dapat bukan dia orang tapi aku sekali tengok aje aku dah tahu macam mana nak buat, ada petua macam mana nak belajar memasak ni sebab tu bini aku tak dapat kalahkan aku dari segi masakan ni, sorry jauh api dari panggang.Mak engku kekadang tu lebih suka ajar aku berbanding bini-bini aku, benak katanya.Aku tak kisah walau apapun mereka nak buat cuma ada hal-hal yang aku mahu isteri-isteri ikut peraturan aku sendiri.

mama zu angkat puki-76

speed dating sweden

Pesan nindaku lagi kalau bini mengidam yang halal beri, yang mudah cari tapi kalau yang berat, merbahaya dan haram jangan ikutkan, banyak kisah laki mati sebab nak penuhi idaman isteri.Aku tengok kereta ada so aku confident el mesti ada di rumah, aku ingat nak bagi surprise kat dia so aku masuk pelan-pelan ke dalam rumah.Aku cari el di dapur tadak, bilik study tadak, bilik bacaan tadak juga, last aku masuk ke bilik tidur…he.nampak el sedang mencuci karpet yang peleknya dia berbaju kebaya pendek tapi sebelah bawah hanya bertuala sahaja, agaknya dia nak keluar rumah.Habis ni macam mana mak, gini aje jawabnya sebab engkau dah rasa burit emak jadi eloklah engkau habiskan sahaja, mak ungku membuka kerosang kebayanya satu persatu lalu menanggalkan kebayanya, kemudian membuka bra lalu menampakkan sepasang tetek yang besar dan agak jatuh (maklumlah dah season) tapi masih mengkar.

Mak ungku dah telanjang bolen aku lihat walaupun badanya ada berlemak namun shape tubuhnya masih seksi dan boleh menaikkan nafsu jantan yang melihatnya.

Tak lama akupun memancut dalam pantat mak ungku dan aku rasa airnya banyak sungguh, kalau anak dara tengah subur dapat tentu buncit punya.