Dating married men support group


19-May-2016 12:58

I started to realise that he was a married man, a cheating husband! Even so, I couldn't let go of him because I thought I loved him to the max.

We are both in our late 40's so we are not teenagers by any means.So I decided to be his 'friend' and didn't want to take things further than that.



Gunakan tombol search untuk mencari artis atau model favorit Anda.… continue reading »


Read more

Aku tak tahu camna tapi kita orang get to be very friendly. Minah saleh ni potongan dan muka lebih kurang Kate Winslet titanic tu. Aku layan mimpi tu sampai aku rasa berat semacam ada benda lembik atas tubuh aku dan tilam mula bergoyang. fuh tak caya apa aku lihat Minah Slaeh tu tengah henjut aku .... dia tekan dua dua tangan aku dan start pumpin aku bagai nak rak ... aku dah tak boleh buat apa lagi hanya layan kerana pada masa tu rasa macam seribu kali sedap dari melancap. fuh berderau darah aku dengar because mak aku dah pesan jangan bawak balik minah Saleh.. So start dari tu aku dengan dia dah macam laki bini... aku pernah tanyer dier pasal dier suka kat Malay padahal Mat salleh punyer batang sekali ganda lagi besar ... … continue reading »


Read more

I understand and state that I am retrieving porn material from a location where it does not violate any federal, state, or local obscenity law or community standard, and agree to bear the full, complete,and sole responsibility for bringing such material into whatever community I choose to do so.… continue reading »


Read more