Cerita sexy melayu main dengan janda


08-Sep-2016 08:36

Masuk lagi ke dalam nampak la perumahan tu, aku pun drive keliling.”memang habis kiter kalau pembeli komplen kat tv3” kata kak suri sambil tersenyum.

Sampai jalan mati, aku pun berhentikan kereta and tengok2 sekeliling.

tak pulak jarang atau nipas tapi kombinasi pakaian kak suri tu nampak fuckable, dengan high heels tingginya dan juga rambut yang berhighlight. aku snap curi2 gambar and berdebar2 coz meja kak suri depan aku je.

Kak suri senyum je bila perasan aku asyik tengok dia.

Entah mungkin dah nasib, dalam pukul 11 lebih bos pangil and suruh aku dan kak suri ke branch satu lagi settle prob kat sana.

Aku yang tengah stim tengok kak suri,disuruh plak berdua-duan apa lagi beb.

Terpulang pada korang nak percaya atau tidak nak kata cerita aku bohong, tapi aku hargai pada yang percaya. credit sikit ler coz kak suri ni gemar bersolek, kadang2 dengan lipstick berkilat dan touch up nampak ler sikit kesedapan kakak suri ni.

aku pun tak pernah minat kat bini org lebih2 lagi dah umur 30an, cuma ada lah sekali sekala bila kak suri mengenakan baju macam kebaya nyonya ataupun baju kurung satin, aku akan curi2 pandang, tapi tak pernah la sampai nak buat modal melancap.

“kalau contractor besar tak lingkup, memang dah siap tempat tu” kata kak suri tentang projek company kami.”kalau sempat kau bawak kakak kat sana,nak tengok macam mana” kata kak suri.

aku pun makin stim ler,coz kawasan tu tak ada org sangat and rumput pun panjang, kalau nasib baik aku plan rogol je kakak ni..hahar. Kain ketat hitam dan jenis licin seluarnya perfect membalut pahanya yang berisi, perasaannya macam tengok kulit epal,licin, gemuk, dan sedap.

Suasana kembali sunyi, hari makin panas dan aku tengok jam dekat proton wira ku menunjukkan pukul 1.14 petang. Melihatkan rambut kuning berhighlight, bulu kening yang dicukur, nafsuku membara, terkenang aku kisah2 isteri2 moden yang kehausan dan gemarkan lelaki muda.

Kak suri tenung aku macam minta sesuatu, perlahan aku buka tangan dan letak kat atas bahu,kak suri pulak melandingkan kepalanya atas bahuku.sekarang, kepala kak suri ada dibawah daguku.Dalam fikiran ku masa tu, tak sangka aku sedang bermesra dengan seorang isteri org.



But she still decided not to pay and sent an e-mail to the man, saying that she did not need such luxuries and that she had made a police report.… continue reading »


Read more

These lenders don’t charge an origination fee on their loans, have competitive rates and offer other advantages: Discover has a minimum credit score of 660 and offers loans starting from


Masuk lagi ke dalam nampak la perumahan tu, aku pun drive keliling.”memang habis kiter kalau pembeli komplen kat tv3” kata kak suri sambil tersenyum.… continue reading »


Read more
,500.… continue reading »


Read more

And for the very first time I even [used] a cuss word — and I very rarely cuss in my life.… continue reading »


Read more

Meet your dream girl here and let her expose to you her cock lengthening assets while you enjoy admiring her striking photos.… continue reading »


Read more

We try to tell ourselves to be happy despite the inevitable heartaches, revise our expectations and embrace change as life happens but it’s never as easy... … continue reading »


Read more